RSS

Рационална употреба на кретените

14 Юли

Както всяко лято, в момента е доста по-интересно и приятно да се разхождаш из Велико Търново вечер (нощем), отколкото в 40-градусовите дневни жеги. Хладно е (доколкото може да се каже, че 25 градуса е хладно), заведенията и улиците са пълни с туристи, почти всяка седмица има нещо интересно, което да позяпаш. В събота, например, започва традиционният фолклорен фестивал.

За удоволствие на сеирджиите, на всяка крачка можеш да станеш свидетел и на някакъв дребен скандал, инцидент, проблем – от тези, които ти дават възможност да станеш от масата, да направиш пет – шест крачки до платното, да позяпаш десетина секунди към завоя, след което да се върнеш на масата и да кажеш на приятелите си „Тоя с това БМВ май удари некъв знак“. След което да полеете делото му с още една голяма „от мойта бира„.

И все пак, когато всяка вечер виждаш по няколко клинични олигофрени, които карат със 140 км/ч. по главната улица, взимат завои и профучават през пешеходни пътеки с някакви странни дрифтове, непрекъснато крещят заплахи към останалите безумци през свалените стъкла и изобщо – филмират се, че са част от някакво БГ „Бързи и яростни“, започваш да се чудиш – тези момчета нямат ли някакво мааааааааалко по-смислено занимание от това да горят бензин няколко часа на вечер. Например – да се научат да правят ето това – BANG!

Най-привличащото вниманието у тези младежи е, че непрекъснато са нервни и на всеки завой спират, за да се скарат с някой друг Brian O`Conner. Като прибавим към това, което можеш да видиш на улицата, цялостното блато от насилия и престъпления от новините, то нуждата да се впрегне цялата негативна енергия на кретените в нещо, което би било поне малко полезно за обществото става очевадна.

Ето съвсем накратко моите идеи как да употребим по-рационално кретените в обществото ни:

Безумците с моторите и автомобилите – Никому нужният американски посланик Уорлик да ги присади в американските авто и мото състезания. Това би повишило авторитета на страната ни в областта на спорта, а с малко повече късмет някои от най-изявените автомобилни хулигани на България ще свършат по този начин – BANG!

Убийците от парковете – Да бъде сформирано отделно звено в и без това дефектиралата ни армия, в което да се назначат на заплата изродите, имащи огромно желание да убиват. И без това Близкият изток е пълен със животни, които трябва да бъдат избити. Ето, например, това животно тук – BANG! Видяхте ли? А вие си помислихте, че може да съм някакъв расист и да наричам бедните иракчани животни 😉

Изнасилвачите – Тук нещата са очевадни. Българската порно индустрия е толкова изостанала, че, на практика, е спряла на ниво data.bg. Каква по-голяма радост за бедните содомити от това да се пожелават пред камера, а от приходите Симеон Дянков да плати курса на децата си по български език.

Бабичките, които си изхвърлят боклуците през прозореца – За съжаление, дори най-развитите общества не са намерили начин да се справят с дефектите на тези загнездени в ерата на социализъмЪТ субекти. Тук вариантите са два – евтаназия или смяна на жилището.

Да – правилно мислиш. Първото все още не е законно в България.

Advertisements
 
Вашият коментар

Posted by на юли 14, 2011 in Разни

 

Етикети: , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: