RSS

Спортен Lidl

30 Юли

Хора се бият и припадат за безплатни билети за новата спортна зала в София – ТУК.

Само на мен ли ми се струва идиотски да изживяваш душевни катаклизми и физическо страдание за да получиш безплатен билет за откриването на спортна зала и да гледаш приятелска среща по волейбол между България и Сърбия?

Пенсионерите, които се биеха за промоциите на Lidl поне ги разбирам – докарани до крайна бедност са готови да си скъсят живота за удоволствието да опитат отново вкуса на бананите. Там положението не е тъпо, а тъжно.

Да се биеш и да припадаш за да видиш спортна зала, обаче, е някакъв връх на простотията. В смисъл – ТОВА Е СПОРТНА ЗАЛА, БЕ ХОРА! В нея (би било нормално) ще има спортни събития всяка седмица. И, най-вероятно, ще си е там поне докато тези, които са се бутали за билети онзи ден са живи. Едва ли има „фен на спорта“, който няма през живота си да влезе в нея. А и да не влезеш (защото, например, не се интересуваш от спортове в зала) – какво ти пука?

Дълбоко ме съмнява мнозина от тези, които са си давали живота за безплатните билети да смятат, че най-скъпото им нещо в живота е да видят волейболните ни национали срещу Сърбия. И то в приятелска среща. Та ние играем със сърбите по 5 пъти в годината и то мачове с някакъв заряд поне. А и нали беше обявено, че волейболните ни национали ще си играят домакинствата вече в новата зала в София, а не във Варна, както беше до момента.

Та нещо драмата ми убягва. Забелязвам само дебилността да бягаш от работа, да пътуваш от Ямбол по нощите или да припаднеш от жега за да видиш ТОЧНО на откриването новата зала. Аз лично ще изчакам нещо по-интересно от контрола със сърболята за да посетя „бижуто на Бат Бойко“. Да не говорим, че с удоволствие бих си платил 6,8 или 10 лева за да присъствам на спортно събитие без в мен да се натискат потни бабки и дядовци, които понятие си нямат от волейболните правила, нито очите им „хвърлят“ до игрището, но – виждаш ли – билетите са безплатни и трябва да идат да отчетат авантата.

Advertisements
 
2 Коментари

Posted by на юли 30, 2011 in Разни

 

Етикети: , , , , ,

2 responses to “Спортен Lidl

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: